plicuri hartie manuala

Cum comand

Cum comand?

Pasul 1

Pentru a comanda produsele noastre nu trebuie decat sa intrati in pagina produsului, la iar in dreapta imaginii sa introduceti la ” Cantitate___” numarul de bucati din produsul dorit.

Va rugam sa specificati in email si numerele pentru tipurile de scris ale mirilor si a invitatiei, si daca doriti alta gama cromatica pentru modelul ales, sa alegeti si numarul culorii.

Pasul 2

Daca aveti deja cont la noi – atunci nu trebuie decat sa urmati pasii si sa finalizati comanda.
Daca nu aveti cont – atunci trebuie sa completati toate campurile dupa ce ati introdus adresa de e-mail, in sectiunea “Creare cont”.
Puteti seta mai multe adrese( Ex: Adresa livrare, Adresa facturare, Adresa servici, Adresa acasa). Aceste adrese post fi setate si ulterior.

Pasul 3

Dupa ce ati trimis comanda, trimiti pe e-mailul

office(arond)pergame.ro sau
comenzi(arond)pergame.ro

textul invitatiei de nunta, sau de botez.
In 2-3 zile lucratoare va vom trimite implementarea textului dvs, pe modelul de design ales.

Modificarile se pot face de 2 ori gratis pentru designul invitatiei. De la a 3-a modificare se percepe o taxa de design de 50 lei pe modificare, taxa care se adauga la valoarea comenzii.

Pasul 4

Avand in vedere faptul ca produsele noastre sunt personalizate, orice comanda va fi luata in considerare numai dupa confirmarea platii unui avans de 50 % din suma totala, restul urmand a fi achitat in sistem ramburs.
Plata se va face de la orice banca prin foaie de varsamant, ordin de plata (inclusiv prin internet banking) in contul specificat in email-ul de confirmare a comenzii.