T&C

Termeni si conditii
Termeni si conditii de utilizare a www.pergame.ro

Sunteti bineveniti la magazinul online Pergamé si va multumim pentru atentia pe care ne-o acordati. Pentru a putea vizita magazinul nostru trebuie sa stiti ca serviciile noastre sunt oferite cu anumite conditii. Daca vizitati magazinul Pergamé, folositi sau veti folosi serviciile furnizate de noi inseamna ca acceptati conditiile de mai jos. Va rugam sa le cititi cu atentie.

CONFIDENTIALITATEA

Pergame.ro respecta confidentialitatea datelor introduse de Dumneavoastra. Astfel, nu vom transmite datele Dvs. personale catre terti sub nici o forma: Pergame.ro nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dumneavoastra de E-Mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site fara acordul dumneavoastra explicit.
Informatiile despre Dumneavoastra pot fi folosite de noi doar in scopuri asociate comercializarii serviciilor si produselor din magazinul virtual:
– procesarea comenzilor;
– oferirea de produse si/sau servicii;
– solutionarea cererilor, intrebarilor si/sau a reclamatiilor facute catre noi;
– realizarea studiilor de piata si de produs si marketingul produselor din Pergame.ro si ale distribuitorilor sai;
– inregistrarea informatiilor despre Dumneavoastra in vederea promovarii ofertelor speciale sau personalizate, reducerilor si a altor beneficii.

COMUNICATII ELECTRONICE

Atunci cand vizitati magazinul nostru sau cand ne trimiteti un E-Mail, inseamna ca Dumneavoastra comunicati cu noi electronic. In acest sens consimtiti:
– sa primiti in acelasi mod de la noi mesajele;
– sa agreati mesajele postate de noi pe magazinul Pergame.ro;
– ca toate intelegerile, mesajele, notele sau alte comunicari pe care noi le trimitem electronic satisfac toate cerintele legale pe care le implica acest tip de comunicare.

DREPTURI DE AUTOR

Continutul acestui website (text, grafica, logo, iconuri, imagini) sunt proprietatea Pergame.ro si cad sub incidenta dreptului de autor prevazut de legea romana.
Dreptul de autor pentru anumite texte (articole) sunt reproduse sau adaptate de noi cu acceptul autorilor mentionati la sfarsitul acelui text. Dreptul de autor pentru siglele si sloganele partenerilor si colaboratorilor nostri le apartin acestora, si sunt reproduse cu acceptul lor. Motorul folosit pentru dezvoltarea acestui magazin este Open Source WordPress, www.wordpress.org released under the GNU General Public License), modificat si revizuit de programatorii nostri.
Puteti vizita Prestashop la adresa  https://wordpress.com/ro/.

ACCESUL IN WEBSITE

Pergame.ro va ofera dreptul limitat de a accesa si folosi in scop personal acest website. Limitarea se impune in cazul descarcarii si stocarii (altfel decat in cache) sau modificarii, in intregime sau partial, a continutului acestui website, in situatia in care nu exista un accept scris din partea noastra.
Nu este permisa revanzarea sau folosirea in scop comercial a acestui website, a produselor, categoriilor sau preturilor, partial sau in intregime, fara consimtamantul nostru scris;
Acest website, in totalitatea lui sau partial, nu poate fi reprodus, copiat, vandut, revandut, vizitat sau exploatat in vreun alt fel pentru un scop comercial fara consimtamantul nostru scris; Nu este permisa utilizarea in frame-uri a marcilor, logo-urilor sau altor informatii specifice Pergame.ro (inclusiv imagini, text, design, formularistica) fara consimtamantul nostru scris; Nu este permisa utilizarea meta-tagurilor sau a altui text ascuns care sa contina numele Pergame.ro sau alte marci inregistrate din acest website fara consimtamantul nostru scris;
Este permisa, cu drept de revocare si neexclusiv, crearea hiperlink-urilor catre pagina principala a Pergame.ro atat timp cat acel link nu denigreaza sau pune intr-o lumina nefavorabila Pergame.ro, partenerii sai sau produsele incluse in magazin.

CONTUL DUMNEAVOASTRA

Daca utilizati acest website, sunteti direct raspunzator pentru pastrarea confidentialitatii numelui de utilizator si parolei contului Dumneavoastra si de restrictionarea accesului la calculatorul Dumneavoastra si sunteti de acord sa acceptati responsabilitatea pentru orice activitate care se desfasoara sau se va desfasura in cont sub numele de utilizator si parola Dumneavoastra. Pergame.ro isi rezerva dreptul de a refuza servicii, de a anula conturi, de a sterge sau modifica continutul website-ului sau a contului Dumneavoastra personal sau de a anula comenzi fara nici o restrictie sau anuntare prealabila.

RISCUL DE PIERDERE

Toate produsele cumparate de la Pergame.ro intra sub incidenta unui contract de transport. Aceasta inseamna ca va asumati riscul de pierdere a unor produse dupa livrarea noastra catre transportator.

DESCRIEREA PRODUSELOR

Echipa Pergame.ro incearca sa va prezinte cat mai detaliat si corect produsele prezente pe website. Totusi, Pergame.ro ofera produse confectionate exclusiv manual, fiind astfel posibila aparitia unor mici diferente fata de produsele prezentate pe site.
Ex: Hartia manuala cu petale – este posibil ca numarul de petale si dispunerea acestora sa difere de la o coala la alta intr-o mica masura.

UTILIZAREA ACESTUI WEBSITE SE FACE PE PROPRIA DUMNEAVOASTRA RASPUNDERE!

In concordanta cu legile aplicabile in Romania, Pergame.ro declina orice raspundere privind garantiile directe sau indirecte, inclusiv – dar nu limitat numai la – caracterul comercial al produselor. Pergame.ro nu garanteaza ca acest website, serverul gazda sau e-mail-urile trimise de noi nu contin virusi sau alte elemente daunatoare.
pergame.ro nu poate fi facut raspunzator pentru orice paguba de orice fel produsa de utilizarea acestui website, inclusiv – dar nu limitat la pagubele directe, indirecte, accidentale sau ca si consecinte.

SOLUTIONAREA LITIGIILOR

Proprietarii Pergame.ro vor face tot posibilul ca toate neintelegerile privind orice tip de disputa intre acestia si terti sa fie rezolvate pe cale amiabila de catre reprezentantii lor. In cazul in care rezolvarea neintelegerilor nu este posibila pe cale amiabila, solutionarea litigiilor va reveni instantei judecatoresti competente din Romania.

POLITICILE Pergame.ro, MODIFICARI

Ne rezervam dreptul de a face in orice moment modificari in magazin, la politicile firmei (indiferent care sunt acestea) precum si in aceste conditii de vizitare si utilizare ale magazinului Pergame.ro.